Acești Termeni și condiții intră în vigoare imediat pentru utilizatorii care accesează sau utilizează Serviciul fără un Cont sau pentru cei care înregistrează Conturi la sau după 13 decembrie 2019 și vor intra în vigoare în ianuarie 31, 2020 pentru utilizatorii cu Conturi preexistente. 

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: ACEȘTI TERMENI INCLUD DISPOZIȚII DE REZOLUȚIONARE A LITIGIILOR (VEZI SECȚIUNEA 13) CARE, CU EXCEPȚII LIMITATE, NECESARE CĂ (1) RECLAMAȚIILE PE CARE PUNEȚI ÎMPOTRIVA lui BESTCHAT SĂ SĂ REZOLVĂ PRIN ARBITRAJ OBBLIGATOR, INDIVIDUAL ȘI (2) ÎNVĂȚI PARTICIPUL VOȘTRII LEGAL ÎN ORICE ACȚIUNE SAU PROCEDURĂ DE CLASĂ, GRUP SAU REPREZENTANTĂ.

Acești Termeni guvernează accesul și utilizarea produselor și serviciilor noastre, inclusiv cele oferite prin site-urile noastre web, evenimente, comunicări (de exemplu, e-mailuri, apeluri telefonice și mesaje text) și aplicații mobile (în mod colectiv, „ Serviciul ”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu acești Termeni, care formează un contract obligatoriu din punct de vedere juridic cu:

(i) BESTCHAT Inc., o corporație din Delaware cu sediul în San Francisco, California, cu excepția cazului în care sunteți rezident într-o țară din Spațiul Economic European („ SEE ”) sau Elveția; sau

(ii) BESTCHAT, o societate cu răspundere limitată înființată și rezidentă în conformitate cu legile Republicii Irlanda, dacă sunteți rezident al unei țări din SEE sau Elveția. „BESTCHAT” înseamnă BESTCHAT sau BestChat.ro, după caz. Nu accesați sau utilizați Serviciul dacă nu doriți sau nu puteți să fiți legat de Termeni. 

 1. DEFINIȚII
  1. „ Tu ” și „ dvs. ” se referă la tine, ca utilizator al Serviciului. Un „ utilizator ” este cineva care accesează sau folosește în orice mod Serviciul. „ Noi ”, „ noi ” și „ nostru ” se referă la BESTCHAT și filialele sale.
  2. „ Conținut ” înseamnă text, imagini, fotografii, audio, video și toate celelalte forme de date sau de comunicare. „ Conținutul dvs. ” înseamnă Conținutul pe care îl trimiteți sau îl transmiteți către, prin sau în legătură cu Serviciul, cum ar fi evaluări, recenzii, fotografii, videoclipuri, complimente, invitații, înregistrări, voturi, prietenie și urmărire a activității, mesaje directe, și informațiile pe care le contribui la profilul tău de utilizator sau le sugerezi pentru o pagină de afaceri. „ Conținutul utilizatorului ” înseamnă conținut pe care utilizatorii îl trimit sau îl transmit către, prin sau în legătură cu Serviciul. „ Conținut BESTCHAT ” înseamnă Conținut pe care îl creăm și îl punem la dispoziție în legătură cu Serviciul. „ Conținutul terților” înseamnă Conținut care provine de la alte părți decât BESTCHAT sau utilizatorii săi, care este pus la dispoziție în legătură cu Serviciul. „ Conținutul serviciului ” înseamnă tot conținutul care este disponibil în legătură cu Serviciul, inclusiv conținutul dvs., conținutul utilizatorului, conținutul BESTCHAT și conținutul terților.
  3. Site-uri și Conturi. „Site-ul consumatorului” înseamnă site -ul BESTCHAT pentru consumatori (www.BestChat.ro și domenii aferente) și aplicațiile mobile. „Cont de consumator” înseamnă contul pe care îl creați pentru a accesa sau utiliza Site-ul pentru consumatori. 
 2. MODIFICĂRI LA TERMENI
  Putem modifica Termenii din când în când fara o notificare in prealabil. Înțelegeți și sunteți de acord că accesul sau utilizarea Serviciului este guvernată de Termenii în vigoare la momentul accesării sau utilizării Serviciului. Dacă aducem modificări semnificative la acești Termeni, vă vom anunța prin e-mail, prin publicarea unei notificări pe Serviciu și/sau prin altă metodă înainte de data intrării în vigoare a modificărilor. De asemenea, vom indica în partea de sus a acestei pagini data la care au fost efectuate ultimele modificări. Ar trebui să revizuiți acești Termeni în mod regulat, deoarece versiunile revizuite vor fi obligatorii pentru dvs. Înțelegeți și sunteți de acord că accesul sau utilizarea în continuare a Serviciului după data intrării în vigoare a modificărilor la Termeni reprezintă acceptarea dvs. pentru astfel de modificări.
 3. TRADUCERE
  Este posibil să traducem acești Termeni în alte limbi pentru confortul dumneavoastră. 
 4. UTILIZAREA SERVICIULUI
  1. Eligibilitate. Pentru a accesa sau utiliza Serviciul, trebuie să aveți puterea și autoritatea necesare pentru a intra în acești Termeni. Nu puteți accesa sau utiliza Serviciul dacă sunteți un concurent al BESTCHAT sau dacă v-am interzis anterior din Serviciu sau v-am închis Contul.
  2. Permisiunea de a utiliza serviciul. Vă acordăm permisiunea de a utiliza Serviciul în conformitate cu acești Termeni. Utilizarea Serviciului este pe propriul risc, inclusiv riscul ca ați putea fi expus la Conținut care este ofensator, indecent, inexact, inacceptabil, incomplet, nu oferă avertismente adecvate cu privire la potențiale riscuri sau pericole sau este inadecvat în alt mod.
  3. Disponibilitatea serviciului. Serviciul poate fi modificat, actualizat, întrerupt, suspendat sau întrerupt în orice moment, fără notificare sau răspundere.
  4. Conturi. Trebuie să vă creați un Cont și să furnizați anumite informații despre dvs. pentru a utiliza unele dintre funcțiile oferite prin intermediul Serviciului. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei contului dumneavoastră . De asemenea, sunteți responsabil pentru toate activitățile care au loc în legătură cu Contul dvs. Sunteți de acord să ne notificați imediat orice utilizare neautorizată a Contului dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a vă închide Contul în orice moment, pentru orice motiv sau fără motiv.
   Contul dumneavoastră de consumator este destinat exclusiv utilizării dumneavoastră personale, necomerciale și nu puteți crea sau utiliza un cont de consumator pentru altcineva decât dumneavoastră. Vă rugăm să furnizați informații complete și exacte despre dvs. atunci când creați un Cont, pentru a vă consolida credibilitatea ca colaborator la Serviciu. Nu puteți să vă uzurpați identitatea altcuiva, să furnizați o altă adresă de e-mail decât a dvs., să creați mai multe Conturi sau să vă transferați contul de consumator către o altă persoană fără aprobarea prealabilă a BESTCHAT. 
  5. Comunicări de la BESTCHAT și alții. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să primiți comunicări de la alți utilizatori și de la BESTCHAT prin intermediul Serviciului sau prin orice alte mijloace, cum ar fi e-mailuri, notificări push, mesaje text (inclusiv SMS și MMS) și apeluri telefonice. Aceste comunicări pot promova BESTCHAT sau companiile listate pe BESTCHAT și pot fi inițiate de BESTCHAT, companiile listate pe BESTCHAT sau alți utilizatori. În plus, înțelegeți că comunicațiile pot fi trimise folosind un sistem automat de apelare telefonică și că este posibil să fiți taxat de operatorul de telefonie pentru anumite comunicații, cum ar fi mesajele SMS sau apelurile telefonice. Sunteți de acord să ne notificați imediat dacă numerele de telefon pe care ni le-ați furnizat au fost schimbate sau deconectate. Vă rugăm să rețineți că orice comunicări, inclusiv apeluri telefonice, cu BESTCHAT sau efectuate prin intermediul Serviciului pot fi monitorizate și înregistrate în scopuri de calitate.
 5. CONŢINUT
  1. Responsabilitatea pentru conținutul dvs. Numai dvs. sunteți responsabil pentru conținutul dvs. și, odată postat pe BESTCHAT, acesta nu poate fi întotdeauna retras. Vă asumați toate riscurile asociate cu conținutul dvs., inclusiv încrederea oricui în calitatea, acuratețea sau fiabilitatea acestuia și orice riscuri asociate cu informațiile personale pe care le dezvăluiți. Declarați că dețineți sau aveți permisiunile necesare pentru a utiliza și autoriza utilizarea Conținutului dvs. așa cum este descris aici. Nu puteți sugera că Conținutul dvs. este în vreun fel sponsorizat sau susținut de BESTCHAT.
   Vă puteți expune la răspundere dacă, de exemplu, Conținutul dvs. conține materiale false, înșelătoare sau defăimătoare; încalcă orice drept al unei terțe părți, inclusiv orice drept de autor, marcă comercială, marcă de serviciu, brevet, secret comercial, drept moral, drept la confidențialitate, dreptul de publicitate sau orice alt drept de proprietate intelectuală sau de proprietate; conține materiale ilegale, inclusiv discursuri ilegale instigatoare la ură sau pornografie; exploatează sau dăunează în alt mod minorilor; încalcă sau susține încălcarea oricărei legi sau reglementări; sau încalcă acești Termeni.
  2. Dreptul nostru de a folosi conținutul dvs. Putem folosi Conținutul Dvs. în mai multe moduri, inclusiv afișându-l public, reformatându-l, încorporându-l în reclame și alte lucrări, creând lucrări derivate din acesta, promovându-l, distribuindu-l și permițând altora să facă același lucru în legătură cu acesta. cu propriile site-uri web și platforme media („ Alte medii”). Ca atare, prin prezenta ne acordați în mod irevocabil drepturi la nivel mondial, perpetuu, neexclusiv, fără drepturi de autor, cesionabile, sublicențiabile și transferabile de a folosi Conținutul dvs. în orice scop. Vă rugăm să rețineți că, de asemenea, acordați irevocabil utilizatorilor Serviciului și oricărui Alte Media dreptul de a accesa Conținutul Dvs. în legătură cu utilizarea Serviciului și a oricăror Alte Media. În cele din urmă, renunțați în mod irevocabil și determinați renunțarea împotriva BESTCHAT și a utilizatorilor săi la orice pretenții și afirmații de drepturi morale sau atribuire cu privire la Conținutul dvs. Prin „ utilizare ” înțelegem folosirea, copierea, executarea publică și afișarea, reproducerea, distribuirea, modificarea, traducerea, eliminarea, analizarea, comercializarea și pregătirea lucrărilor derivate ale Conținutului Dvs.
  3. Proprietate. Între tine și BESTCHAT, deții Conținutul tău. Deținem conținutul BESTCHAT, incluzând, dar fără a se limita la interfețe vizuale, caracteristici interactive, grafică, design, compilare (inclusiv, dar fără a se limita la, selecția noastră, coordonarea, agregarea și aranjarea conținutului utilizatorului și a altor conținuturi ale serviciilor), codul computerului , produse, software, evaluări agregate cu stele și toate celelalte elemente și componente ale Serviciului, cu excepția Conținutului dvs., Conținutul utilizatorului și Conținutul terților. De asemenea, deținem drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, nume comerciale, secrete comerciale și alte drepturi intelectuale și de proprietate din întreaga lume asociate cu Conținutul BESTCHAT și Serviciul, care sunt protejate prin drepturi de autor, imagine comercială, brevet, marcă comercială și comerț. legile secrete și toate celelalte drepturi intelectuale și de proprietate și legi aplicabile. Ca atare, nu puteți vinde, licenția, copia, publica, modifica, reproduce, distribui, crea lucrări derivate sau adaptări ale, afișa public sau utiliza sau exploata în orice mod orice conținut BESTCHAT în întregime sau parțial, cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres de noi. Cu excepția cazurilor în care se prevede în mod expres și neechivoc aici, nu vă acordăm niciun drept explicit sau implicit și toate drepturile asupra Serviciului și Conținutului BESTCHAT sunt păstrate de către noi.
  4. Publicitate. BESTCHAT și licențiații săi pot afișa public reclame, conținut plătit și alte informații în apropiere sau în asociere cu conținutul dvs. Nu aveți dreptul la nicio compensație pentru astfel de reclame. Modul, modul și amploarea unei astfel de reclame pot fi modificate fără notificare specifică.
  5. Alte. Conținutul utilizatorului (inclusiv orice care ar fi putut fi creat de utilizatorii angajați sau contractați de BESTCHAT) nu reflectă neapărat opinia BESTCHAT. Cu excepția cazurilor impuse de lege, nu avem nicio obligație de a vă păstra sau de a vă furniza copii ale Conținutului dvs. și nu garantăm nicio confidențialitate cu privire la Conținutul dvs. Ne rezervăm dreptul de a elimina, de a filtra, de a edita sau de a restabili Conținutul utilizatorului, la discreția noastră, pentru orice motiv sau fără motiv și fără notificare. De exemplu, putem elimina o recenzie dacă considerăm că încalcă  Regulile noastre privind conținutul. Cu excepția programului de licență verificată al BESTCHAT, BESTCHAT nu încearcă să verifice nicio licență pe care o afacere locală sau reprezentanții săi le poate avea, iar consumatorii ar trebui să se întrebe despre orice astfel de licențe direct cu compania. Companiile ale căror licențe au fost verificate de BESTCHAT vor avea o insignă „Licență verificată” afișată pe pagina lor de afaceri BESTCHAT.
 6. DECLARAȚII ȘI GARANȚII
  Nu avem nicio obligație de a aplica Termenii în numele dvs. față de alt utilizator. Deși vă încurajăm să ne anunțați dacă credeți că un alt utilizator a încălcat Termenii, ne rezervăm dreptul de a investiga și de a lua măsurile adecvate la discreția noastră.
  1. Reprezentați și garantați că:
   1. Ați citit și ați înțeles  Regulile noastre privind conținutul ;
   2. Ați citit și ați înțeles Politica noastră de confidențialitate . Dacă utilizați Serviciul în afara Romaniei, sunteți de acord ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie transferate și prelucrate în Statele Unite ale Americii;
  2. De asemenea, declarați și garantați că nu veți și nu veți ajuta, încuraja sau permite altora să folosească Serviciul pentru:
   1. Încălcarea Termenilor noștri, inclusiv Regulile privind conținutul și Termenii și condițiile evenimentului; 
   2.  Postați orice recenzie falsă sau defăimătoare, faceți schimb de recenzii cu alții sau compensați pe cineva sau fiți compensat pentru a posta, a se abține de la a posta sau a elimina o recenzie;
   3. Încălcarea drepturilor oricărei terțe părți, inclusiv orice încălcare a confidențialității, dreptului de autor, mărcii comerciale, brevetului, secretului comercial, dreptului moral, dreptul la confidențialitate, dreptul de publicitate sau orice alt drept de proprietate intelectuală sau de proprietate;
   4. Amenință, urmărește, rănește sau hărțuiește pe alții sau promovează bigotismul sau discriminarea;
   5. Promovați o afacere sau altă acțiune comercială sau eveniment sau utilizați în alt mod Serviciul în scopuri comerciale, cu excepția cazului în legătură cu un Cont de afaceri în conformitate cu Termenii de afaceri;
   6. Trimiteți e-mailuri în bloc, sondaje sau alte mesaje în masă, indiferent dacă sunt de natură comercială sau nu; să se angajeze în spam de cuvinte cheie sau să încerce în alt mod să manipuleze rezultatele căutării Serviciului, să revizuiască software-ul de recomandare (așa cum este definit în Termenii de afaceri de mai jos) sau orice site web terță parte;
   7. Solicitați informații personale de la minori sau trimiteți sau transmiteți pornografie;
   8. Încălcarea oricărei legi aplicabile;
   9. Modificați, adaptați, apropiați, reproduceți, distribuiți, traduceți, creați lucrări derivate sau adaptări ale, afișați public, vindeți, comercializați sau exploatați în orice fel Serviciul sau Conținutul Serviciului (altul decât Conținutul Dvs.), cu excepția cazurilor autorizate în mod expres de BESTCHAT;
   10. Utilizați orice robot, păianjen, aplicație de căutare/recuperare a serviciului sau alt dispozitiv, proces sau mijloc automat pentru a accesa, prelua, copia, răzuiește sau indexa orice parte a Serviciului sau a oricărui Conținut al Serviciului, cu excepția cazurilor permise în mod expres de BESTCHAT (de exemplu , așa cum este descris la www.BestChat.ro/robots.txt);
   11. Faceți inginerie inversă oricărei părți a Serviciului, cu excepția cazului în care legea aplicabilă interzice această restricție, caz în care sunteți de acord să ne furnizați o notificare scrisă prealabilă cu 30 de zile ;
   12. Eliminați sau modificați orice notificare privind drepturile de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate care apare pe orice parte a Serviciului sau pe orice materiale tipărite sau copiate din Serviciu;
   13. Înregistrați, procesați sau extrageți informații despre utilizatori;
   14. Accesați, regăsiți sau indexați orice parte a Serviciului în scopul de a construi sau de a popula o bază de date care poate fi căutată cu recenzii comerciale;
   15. Reformatați sau încadrați orice parte a Serviciului;
   16. Luați orice acțiune care impune sau ar putea impune, la discreția noastră exclusivă, o sarcină nerezonabilă sau disproporționat de mare asupra infrastructurii tehnologice a BESTCHAT sau face în alt mod solicitări excesive de trafic pentru Serviciu;
   17. Încercarea de a obține acces neautorizat la Serviciu, Conturi, sisteme informatice sau rețele conectate la Serviciu prin hacking, extragere de parole sau orice alte mijloace;
   18. Utilizați Serviciul sau orice Conținut al Serviciului pentru a transmite orice viruși informatici, viermi, defecte, cai troieni, cod rău intenționat, programe spion, programe malware sau alte elemente de natură distructivă sau dăunătoare;
   19. Utilizați orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului sau încercați în alt mod să interferați cu funcționarea corectă a Serviciului;
   20. Utilizați Serviciul pentru a încălca securitatea oricărei rețele de computere, pentru a sparge parole sau coduri de criptare de securitate; să perturbe sau să interfereze cu securitatea Serviciului sau al Conținutului Serviciului sau să provoace în alt mod daune; sau
   21. Eliminați, ocoliți, dezactivați, deteriorați sau interferați în alt mod cu orice caracteristici legate de securitate ale Serviciului, caracteristici care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea Conținutului Serviciului sau caracteristici care impun limitări privind utilizarea Serviciului.
 7. POLITICI ȘI TERMENI SUPLIMENTARE 
  1. Litigii privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Sunteți de acord să respectați  Politica noastră de încălcare a drepturilor de autor pentru a  ne notifica despre disputele privind drepturile de autor și mărcile comerciale referitoare la Conținutul utilizatorului. Sunteți de acord că putem trimite orice notificare trimisă în conformitate cu Politica noastră de încălcare a drepturilor utilizatorului care a trimis Conținutul utilizatorului în cauză.
  2. Termeni suplimentari. Utilizarea de către dvs. a Serviciului este supusă tuturor termenilor, politicilor, regulilor sau liniilor directoare suplimentare pe care le putem publica sau la care le putem trimite din Serviciu („ Termeni suplimentari ”). Toți astfel de Termeni suplimentari sunt încorporați prin prezenta prin referință în acești Termeni și fac parte din acești Termeni. Dacă aveți un cont de afaceri, vi se aplică Termenii de afaceri furnizați mai jos. 
 8. SUGESTII ȘI ÎMBUNĂTĂȚĂRI
  Trimițându-ne orice idei, sugestii, documente sau propuneri („ Feedback”), sunteți de acord că (i) Feedback-ul dumneavoastră nu conține informații confidențiale sau de proprietate ale unei terțe părți, (ii) nu avem nicio obligație de confidențialitate, expresă sau implicită, cu privire la Feedback, (iii) este posibil să avem ceva similar cu Feedback-ul aflat deja în considerare sau în curs de dezvoltare, (iv) nu avem nicio obligație de a revizui, lua în considerare sau implementa Feedback-ul sau de a vă returna toate sau o parte din Feedback-ul și (v) ne acordați o cerere irevocabilă, licență neexclusivă, fără drepturi de autor, perpetuă, la nivel mondial, cesionabilă, sublicențiabilă, transferabilă de utilizare, modificare, pregătire a lucrărilor derivate, publica, distribuire și sublicențare a Feedback-ului, iar dvs. renunțați irevocabil și determinați renunțarea împotriva BESTCHAT și utilizatorii săi orice pretenții și afirmații cu privire la orice drepturi morale conținute în astfel de Feedback.
 9. CONȚINUT ȘI SERVICII DE LA TERȚI PĂRȚI
  Serviciul poate găzdui conținut de terți sau poate include link-uri către alte site-uri web sau aplicații (fiecare, un „ Serviciu terță parte ”). Nu controlăm și nu susținem niciun Conținut de la Terți sau Servicii ale Terților. Sunteți de acord că nu suntem responsabili pentru disponibilitatea, acuratețea sau conținutul oricărui Conținut al unei terțe părți sau al unui serviciu al terților. Utilizarea și încrederea în orice Conținut al unei terțe părți sau Serviciu terță parte este pe propriul risc.
  Unele dintre serviciile puse la dispoziție prin intermediul Serviciului și Serviciilor terților pot fi supuse unor termeni și condiții adiționale ale terților, politici de confidențialitate, termeni de licențiere și dezvăluiri și altor termeni, condiții și politici, inclusiv, fără limitare. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă familiarizați cu orice astfel de termeni aplicabili pentru terți.
 10. DECLARAȚII DE RESPONSABILITATE ȘI LIMITAȚII DE RESPONSABILITATE
  VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTĂ SECȚIUNE, DECĂ LIMITEAZĂ RĂSPUNDEREA ENTITATILOR BESTCHAT FĂRĂ DVS. FIECARE DINTRE SECȚIUNILE DE MAI JOS SE APLICĂ NUMAI PÂNĂ MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ ÎN LEGEA APLICĂ. NIMIC IN ACEST NU ESTE INTENȚIONAT DE A LIMITA ORICE DREPTURI PE CARE PUTEȚI AVEA, CARE NU FIE LIMITAT LEGAL. PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA SERVICIULUI, DECLARAȚI CĂ AȚI CITIT, INTELEȘI ȘI ACEPȚI ACESTE TERMENI, INCLUSIV ACEASTA SECȚIUNE. RENUNȚI LA DREPTURILE LEGALE SUBSTANȚIALE PRIN ACCEPTUL ACEȘTI TERMENI.
  1. SERVICIUL ȘI CONȚINUTUL SERVICIULUI ȚI SUNT DISPONIBILE „CA AȘA ESTE”, „CU TOATE DEFECTELE” ȘI „DATĂ DISPONIBIL”, CU ÎNȚELEGEREA EXPRESĂ CĂ ENTITATILE BESTCHAT POT NU MONITORIZA, CONTROLA SAU CONȚINUTUL UTILIZATORULUI SAU TERȚI PĂRȚI CONŢINUT. CA ASTA, UTILIZAREA SERVICIULUI DE CĂTRE DVS. ESTE LA PROPRIA DISCREȚIE ȘI RISC. ENTITATILE BESTCHAT NU FAC RECENTII SAU PROMISIUNE CU PRIVIRE LA CALITATEA, COMPLETITUDINEA, ACURATEȚIA SAU FIABILITATEA SERVICIULUI, SIGURANȚA SAU SECURITATEA SA, INCLUSIV FĂRĂ LIMITARE SECURITATEA DATELOR DVS. SAU CONȚINUTUL SERVICIULUI. ÎN CONFORMITATE, ENTITATILE BESTCHAT NU VA RĂSPUNDE FĂRĂ DVS. PENTRU ORICE RĂNIRE PERSONALĂ, PIERDERE SAU DAUNE, CARE AR PUTEA APARE, DE EXEMPLU, DIN INOPERABILITATEA SERVICIULUI, ECARATAREA PUNERII A BATERIEI SAU ALTĂ DETERMINAREA DISPOZITIVELOR UTILIZATE, INACCESIBILITATEA SERVICIULUI, ACCESOUL SERVICIULUI.
  2. ENTITATILE BESTCHAT NU FAC RECENTII SAU PROMISIUNE CU RESPECT DE ORICE TERȚI PĂRȚI, CARE AFACERI SAU ADVERTENȚILOR LISTATE PE SERVICIUL SAU CARE OFERĂ BUNURI SAU SERVICII PRIN SERVICIUL SAU UTILIZATORII SERVICIULUI. ÎN CONSIDERARE, ENTITATILE BESTCHAT NU VA RĂSPUNDE ÎN FAȚA DE DVS. PENTRU NICIO RĂNIRE PERSONALĂ, PIERDERE SAU DAUNE CARE AR PUTEA DECĂRĂ DIN ACȚIUNI SAU OMISIUNI ALE TERȚEI PĂRȚI, INCLUSIV, DE EXEMPLU, DACĂ UN ALT UTILIZATOR SAU AFACERI UTILIZAȚI ÎNTÂI INFORMAȚII, CONȚINUTUL DVS. DACĂ AVEȚI O EXPERIENȚĂ NEGATĂ CU UNA DINTRE AFACERI SAU ADVERTENȚELE LISTATE SAU PREPARATE ÎN SERVICIUL. CUMPĂRAREA ȘI UTILIZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR OFERITE DE TERȚI PRIN SERVICIUL ESTE LA PROPRIA DISCREȚIE ȘI RISC.
  3. DREPTUL DVS. UNIC ȘI EXCLUSIV ȘI REMEDIUL ÎN CAZ DE NESATISFACȚIE CU SERVICIUL, SERVICIILE CONEXE SAU ORICE ALTĂ Plângere VA FI ÎNCHEIAREA ȘI ÎNTRERUPAREA ACCESULUI SAU UTILIZĂRII SERVICIULUI.
  4. RĂSPUNDEREA TOTALĂ MAXIMĂ A ENTITĂȚILOR DE BESTCHAT FAȚĂ DE DVS. PENTRU PIERDERI SAU DAUNE PE CARE LE SUFERȚI ÎN LEGAȚIE CU SERVICIUL SAU ACESTE TERMENI ESTE LIMITAȚĂ LA CEL MAI MAI MARE DINTRE (i) SUMA PLĂTITĂ, DACĂ ESTE CĂTRE DVS., ENTITĂȚILOR BESTCHAT ÎN CONDUCERE. SERVICIU ÎN CELE 12 LUNI ÎNAINTE DE ACȚIUNEA CARE DĂ NAȘTERE LA RĂSPUNDERE, SAU (ii) 100 USD.
  5. RĂSPUNDEREA ENTITĂȚILOR DE BESTCHAT VA FI LIMITAȚĂ LA MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGE, ENTITATILE DE BESTCHAT NU VA FI RESPONSABILE PENTRU NICIO (i) PREJUDICIILE INDIRECTE, SPECIALE, INCIDENTALE, PUNITIVE, EXEMPLARE, DE BINE SAU CONSECENȚIALĂ, (ii) SAU VENITURI, (iii) ÎNTRERUPEREA AFACERII, (iv) PREJUDICIUNEA REPUTAȚIONALE, (v) PIERDEREA DE INFORMAȚII SAU DE DATE; SAU (vi) RESPONSABILITATE CU PRIVIRE LA O ALERTĂ A CONSUMATORILOR POSTATĂ PE ORICE PAGINI DE AFACERI BESTCHAT PENTRU AFACEREA DVS. RENUNȚĂRILE ȘI LIMITAȚIILE SPECIFICATE ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE 12 VOR SUPRAVIEȚUȘI ȘI SE APLICĂ, INDIFERENT DE FORMA DE ACȚIUNE, CU CONTRACTUL, DELICIT (INCLUS NEGLIGENȚA), RESPONSABILITATE STRICTĂ SAU ALTRE.
 11. ARBITRAJ, LITIGIE ȘI ALEGEREA LEGII
  1. Dacă sunteți rezident al Statelor Unite sau al Canadei:
   1. CU EXCEPȚIA RECLAMAȚILOR EXCLUSE: ORICE RECLAȚIUNE, CAUZA ACȚIUNII, CERERE DE REDUCERE SAU LITIGIE CARE AR PUTEA APARI ÎNTRE DVS. ȘI BESTCHAT („ REVENȚII  ) TREBUIE SĂ FIE REZOLȚĂ PRIN ARBITRAJ PE BAZĂ INDIVIDUALĂ; TU ȘI NOI SUNTEM DE ACORD CĂ FIECARE POATE ADUCE SAU PARTICIPA LA RECLAMAȚII ÎMPOTRIVA CELALALȚI NUMAI ÎN CAPACITĂȚILE NOASTRE INDIVIDUALE RESPECTIVE, ȘI NU CA RECLAMANT SAU MEMBR DE CLASĂ ÎN ORICE PREPUNSAT CLASĂ SAU PROCEDUR DE REPREZENTATIV. CU EXCEPȚIA CĂ CAZUL DVS. ȘI BESTCHAT SUNTEȚI DE ACORD CONTRĂ, ARBITRATUL NU POATE CONSOLIDAR ȘI NU SE ALĂRĂ RECENȚIILE ALTOR PERSOANE SAU PĂRȚI CARE POATE FI ȘI ȘI NU POATE PRESIDEDA NICIO FORME DE REPREZENTANT SAU DE CLASĂ. TU ȘI BESTCHAT RENUNȚI EXPRES LA DREPTUL LA JUCERE DIN UN JURIU.
   2. „ Revendicări excluse” înseamnă: (a) revendicări depuse de dvs. sau de BESTCHAT care ar putea fi depuse în instanța pentru cereri cu valoare redusă, dacă este permis de regulile acelei instanțe, sau (b) revendicări legate de proprietatea intelectuală (cum ar fi drepturile de autor și mărcile comerciale), încălcări ale API-ului BESTCHAT Termenii de utilizare (care, pentru claritate, sunt guvernați de acești termeni) sau o încălcare a Secțiunii 7 de mai sus (Reprezentări și garanții). Revendicările excluse pot fi depuse în instanță. Orice probleme legate de domeniul de aplicare și caracterul executoriu al dispoziției de arbitraj vor fi rezolvate de arbitru. Dacă orice Revendicare nu poate fi arbitrată în conformitate cu această prevedere, atunci numai Revendicarea respectivă poate fi introdusă în instanță și toate celelalte Revenții rămân supuse arbitrajului. Fără a aduce atingere acestui alineat, revendicările de afaceri, așa cum sunt definite în secțiunea 3 din Termenii suplimentari pentru conturile de afaceri, sunt reglementate de acea secțiune.
   3. Pretențiile excluse și revendicările care nu pot fi arbitrate trebuie aduse în instanță. Legea California va guverna acești Termeni (în măsura în care nu sunt preempționați sau nu sunt în concordanță cu legea federală), precum și orice astfel de Revendicare sau Revendicare Exclusă care nu poate fi arbitrată, fără a ține cont de prevederile privind conflictul de legi. Revendicările excluse și revendicările care nu pot fi arbitrate sunt supuse jurisdicției exclusive și sediului exclusiv al instanțelor de stat și federale situate în județul San Francisco, California și sunteți de acord cu jurisdicția personală a acestor instanțe în scopul de a litigi orice o astfel de Revendicare. 
   4. Arbitrajul va fi administrat de Asociația Americană de Arbitraj („AAA”) în conformitate cu Regulile sale de arbitraj pentru consumatori în vigoare atunci. Pentru mai multe informații, vizitați www.adr.org sau, în Statele Unite, sunați la (800) 778-7879. Arbitrajul se poate desfășura personal, prin depunerea documentelor, telefonic sau online. Arbitrul vă poate acorda daune-interese în mod individual, așa cum ar putea o instanță, inclusiv măsuri declarative sau injonctive, dar numai în măsura necesară pentru a vă satisface cererea individuală. 
   5. Cu excepția cazului în care arbitrul consideră că arbitrajul a fost frivol sau efectuat într-un scop nepotrivit, BESTCHAT va plăti toate taxele și cheltuielile de depunere, AAA și arbitrului. Renunțăm la orice drept de a solicita o acordare a onorariilor și cheltuielilor avocaților în legătură cu orice arbitraj nefrivol între dvs. și noi.
  2. Dacă sunteți rezident al unei țări situate în SEE sau Elveția, legea irlandeză va guverna acești Termeni, precum și orice dispută care ar putea apărea între dvs. și BESTCHAT.
  3. Sunteți de acord că orice citație, cerere de descoperire a unei terțe părți sau alt proces terță parte îndreptată către BESTCHAT trebuie să fie emisă de la sau să fie domesticită de către instanțele de stat sau federale situate în județul San Francisco, California și sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției ale fiecăreia dintre aceste instanțe pentru orice procedură aferentă. 
 12. TERMINAREA
  1. Puteți rezilia Termenii în orice moment prin închiderea Contului dvs., întreruperea oricărui acces la sau utilizare a Serviciului și oferind BESTCHAT o notificare de reziliere  aici .
  2. Vă putem închide Contul, vă putem suspenda capacitatea de a utiliza anumite părți ale Serviciului, vă putem rezilia orice licență sau permisiune acordată în temeiul prezentului document și/sau vă interzicem complet de la Serviciu pentru orice motiv sau fără niciun motiv și fără notificare sau răspundere de niciun fel. . Orice astfel de acțiune v-ar putea împiedica să vă accesați Contul, Serviciul, Conținutul Dvs., Conținutul Serviciului sau orice alte informații conexe.
  3. În eventualitatea rezilierii acestor Termeni, fie de către dumneavoastră, fie de către noi, Secțiunile 1, 3, 5, 7–15 din Termenii și condițiile vor continua în vigoare și în vigoare.
 13. TERMENI GENERALI
  1. Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau întrerupe Serviciul la discreția noastră exclusivă, în orice moment, pentru orice motiv sau fără niciun motiv și fără notificare sau răspundere.
  2. Cu excepția cazurilor în care se prevede altfel în Secțiunea 10 de mai sus, nimic din prezentul document nu are scopul și nici nu va fi considerat ca să confere drepturi sau căi de atac oricărei terțe părți.
  3. Termenii conțin întregul acord dintre dvs. și noi cu privire la utilizarea Serviciului și înlocuiesc orice acord anterior între dvs. și noi cu privire la acest subiect. Părțile recunosc că nu se bazează pe nicio declarație făcută, dar care nu este inclusă în mod expres în acești Termeni.
  4. Orice eșec din partea BESTCHAT de a-și exercita sau de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a Termenilor nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Neexercitarea de către oricare dintre părți a oricărui drept prevăzut în prezentul document nu va fi considerată o renunțare la orice alte drepturi în temeiul prezentului. Termenii nu pot fi renunțați, cu excepția unui scris încheiat de BESTCHAT.
  5. Dacă vreo prevedere a Termenilor este considerată inaplicabilă sau invalidă de către un arbitru sau o instanță de jurisdicție competentă, atunci numai acea prevedere va fi modificată pentru a reflecta intenția părților sau eliminată în măsura minimă necesară, astfel încât Condițiile să rămână altfel în vigoare. deplină forță și efect și executorie.
  6. Termenii și orice drepturi sau obligații în temeiul prezentului nu sunt cesionabile, transferabile sau sublicențiabile de către dvs., cu excepția consimțământului prealabil scris al BESTCHAT, dar pot fi cesionate sau transferate de noi fără restricții. Orice încercare de atribuire de către dumneavoastră va încălca acești Termeni și va fi nulă.
  7. Sunteți de acord că nu există nicio societate în comun, parteneriat, angajare, agenție, relație specială sau fiduciară între dvs. și BESTCHAT ca urmare a acestor Termeni sau a utilizării Serviciului. 
  8. Titlurile secțiunilor din Termeni sunt doar pentru comoditate și nu au efect juridic sau contractual.
WhatsApp
Ai intrebari? Hai sa vorbim!
Buna, am cateva intrebari!